Menü Bezárás

ASUS ExpertBook B9 9400

ASUS Expertbook B9 9400

Mesterien könnyű és erőteljes

Vedd át az irányítást az üzleti világban az ASUS ExpertBook B9 laptoppal! Karcsú, precíziós kialakítású, minimalista készülékháza az extra hordozhatóság érdekében kitolja a könnyű kialakítás határait, miközben semmihez nem hasonlítható keménységet garantál. Komoly utazásra terveztük hihetetlen, egész napos akkumulátoros üzemidővel, emellett számos élvonalbeli technológiát alkalmaztunk, hogy javítsuk az út közbeni, hatékony munkavégzést. Ide tartozik a 11. generációs Intel® Core™ vPro® processzor, az AI zajszűrés, a dupla SSD RAID támogatás, az ASUS NumberPad 2.0 és a beépített közelség érzékelő. Vállalati szintű biztonsági rendszere garantálja, hogy adataid biztonságban lesznek, így nem csoda, hogy az ExpertBook B9 lett az üzleti laptopok mércéje. Rendkívül hordozható, erőteljes és kemény, így ideális partner az üzleti világban.

Könnyebb, erősebb és hordozhatóbb

Az ExpertBook B9-et minden felesleges tényezőtől megszabadítottuk és egy tartós, magnézium-lítium ötvözet készülékházban helyeztük el, így súlya pehelykönnyű, 880 grammot tesz ki. A szupervékony káváknak köszönhetően a 14 colos kijelző elfér az ExpertBook B9 13 colos készülékházában, így rendkívül kompakttá válik. Csúsztasd be az ExpertBook B9-et a táskádba, így bármikor veled lehet, mindegy, hogy az irodán belül vagy kívül szeretnél hatékony lenni.

Végezd el a munkát erőfeszítések nélkül

Nem létezik túl nagy feladat az ultrakompakt ExpertBook B9 számára: segít a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban elvégezni a munkát. Akár 11. generációs Intel Core™ i7 vPro® processzor is hajthatja Iris Xe grafikus vezérlővel és szupergyors Intel WiFi 6-tal, így gyors és reszponzív számítógépezést, hálózatot és grafikus teljesítményt nyújt vállalati szintű kezelhetőséggel. Két SSD-vel is rendelkezik, hogy hatalmas, akár dupla, 2 TB-os kapacitást és gyorsabb sebességet nyújtson, emellett támogatja a RAID technológiát a jobb adatmegbízhazóság és gyorsabb működés érdekében. Az ExpertBook B9 egy tanúsított Intel Evo laptop, így biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb teljesítményt, hatékonyságot és csatlakoztathatóságot nyújtja.

Hosszabb ideig üzemel, gyorsabban feltölt

Az ExpertBook B9 soha nem fog cserben hagyni a munkanap vagy egy hosszú repülés során. Egész napos akkumulátoros üzemidőt kínál egyetlen töltéssel. Mindemellett gyorstöltés technológiája 60 %-os kapacitásra tölti az akkumulátort mindössze akár 39 perc alatt, így hamar újra útnak indulhatsz.

Kedvezményes ajánlat!

Intel Core i7 1165G7 Tiger Lake, 14″, 1920 × 1080, tükröződésmentes IPS kijelző, 16 GB RAM, DDR4, Intel Iris Xe Graphics, 1000 GB SSD, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 2, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, WiFi 6, 66 Wh akkumulátor, 1,01 kg tömeg, Op. rendszer nélkül

Egyedi árajánlatért érdeklődjön munkatársunknál!

Átfogó csatlakoztathatóság kompromisszumok nélkül

Vékony profilja ellenére az ExpertBook B9 számos I/O porttal rendelkezik. Közéjük tartozik az élvonalbeli Thunderbolt™ 4, az univerzális kábeles csatlakoztathatóság következő generációja, mely támogatja a következő szintű USB 4 interfészt, 40 Gbps-os adatátviteli sebességet, 4K-s kijelző kimenetet és a gyorstöltést is. A laptop A típusú USB és HDMI kimeneteket nyújt, emellett vezetékes hálózati csatlakoztatást MAC-cím átvitellel az egyszerű eszközkezelés érdekében. Az ExpertBook B9 akár három 4K-s kijelzőt is támogathat.

Katonai szintű strapabíróság és kialakítás

Hogy minden utazáshoz elég erős legyen, az ExpertBook B9-et szilárdra építettük, magnézium-lítium ötvözettel és a szerkezeti merevítésekkel láttuk el, hogy erősebb készülékházat érjünk el. Megfelel a következő szintű és iparágvezető MIL-STD 810H USA-katonai teszteknek, melyek szigorúbbak és igényesebbek, mint valaha. Szigorú, házon belüli tesztelésnek vetjük alá, beleértve a panelnyomás, a rezgés és ejtés teszteket, hogy biztosítsuk a tartósságot, így soha többet nem kell aggódnod a mindennapos koccanások és ütődések miatt.

Tökéletes gépelési élmény

A billentyűzettől az érintőpadig, a számos kényelmi és praktikus extra funkciónak és fejlesztésnek köszönhetően az ExpertBook B9-en végzett gépelés és a kurzoros vezérlés kellemes élmény lesz.

Numberpad

Az ASUS NumberPad10 egy LED-megvilágítású numerikus billentyűzet, mely tökéletes a számok beviteléhez. Érintsd meg az érintőpad jobb felső részén lévő NumberPad ikont a bekapcsoláshoz és érintsd meg a bal oldali ikont a két fényerő-beállítás közötti váltáshoz. Az intelligens szoftver lehetővé teszi a kurzor vezérlését, még akkor is, ha a NumberPad aktiválva van.

Háttérvilágítású billentyűzet

A háttérvilágítású billentyűzet segítségével kényelmesen gépelhetsz sötét környezetben, a kávézók félhomályos asztalaitól és repülőgépkabinokig bárhol.

Ergolift zsanér

Az ExpertBook B9-et úgy alkottuk meg, hogy még kényelmesebbé és pontosabbá tegye a gépelési élményt. Az ErgoLift zsanér automatikusan megemeli a billentyűzetet, hogy a legkényelmesebb gépelési pozíciót hozza létre. Tágas kiosztású, hosszú billentyűúttal rendelkező billentyűi, reszponzív, érezhető visszajelzést adnak, a még pontosabb gépelés érdekében.

Vállalati szintű biztonság

A vállalkozásod adatokra épül, ezért az ASUS üzleti szintű PC-k átfogó üzleti szintű biztonságot nyújtanak az integrált hardveres és firmware-es védelemtől a szoftveres és személyes azonosítás biztonságáig. Számos zökkenőmentes biztonsági rétegével az ExpertBook B9 modellt Windows Secured-core PC-ként tanúsították — kategóriaelső adat- és eszközbiztonsági garancia vállalkozásod számára.

Keresse kollégánkat!

Török Zoltán

Kereskedelmi vezető

Telefon: 
+36 20 661 1405

E-mail:
torokz@xcopy.hu