Menü Bezárás

Szolgáltatásaink

Vásárolni vagy bérelni?
Üzemeltetni vagy kiszervezni?

Akár vásárolni akár bérelni kívánja irodatechnikai, informatikai eszközeit és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat kereskedelmi, mérnök és fejlesztő munkatársaink állnak az ön rendelkezésére.

Irodatechnikai és informatikai eszköz vásárlása

Vásárlás esetén széles készletportfoliónknak köszönhetően a legtöbb irodatechnikai és informatikai eszközt 48 órán belül országos lefedettséggel, térítésmentesen szállítjuk.

Tekintse meg termékeinket, és keresse munkatársunkat bizalommal!

Bérelje a legmodernebb eszközöket

Napjainkban a felgyorsult informatikai amortizációnak köszönhetően a bérleti konstrukciók a preferáltak, így mindig a legmodernebb eszközökkel rendelkezhet, ami minden esetben képes lesz csatlakozni és beilleszkedni az ön aktuális informatikai környezetébe.

A bérleti konstrukciók esetében sokrétű banki és informatikai eszközökre specializálódott finanszírozó partnereinknek köszönhetően a legkedvezőbb pénzügyi feltételeket biztosítjuk üzleti partnereinknek.

Állunk rendelkezésére...

Az ország 7 pontján, 15 szervizmérnök munkatársunk közreműködésével vállaljuk irodatechnikai eszközök teljes körű üzemeltetését,

Pest megyében akár 4, vidéki városokban 8 órán belüli kiszállással, azonnali hibaelhárítással, szükség esetén csereeszköz biztosításával.

Kérése vagy kérdése van?

Írjon nekünk!​