Menü Bezárás

TÁJÉKOZTATÁS 2020.03.12

TÁJÉKOZTATÓ LETÖLTÉSE

Tisztelt Ügyfeleink, Tisztelt Partnereink!

A Világban terjedő Koronavírusnak a legsúlyosabb, egészségügyi következményén túlmenően, kimutatható és mérhető, a gazdaság működését érintő hatása van.

2020. március 11-én a WHO világjárvánnyá nyilvánította a Koronavírust, így további, a gazdaságot és az Xcopy Kft. operatív működését is befolyásoló hatással kell számolnunk, ami időlegesen fennakadásokat okozhat az eddig megszokott üzleti menetünkben.


–   Az alkatrész és kellékanyag rendelések száma indokolatlan mértékben megemelkedett, ügyfeleink tartalék képzésének köszönhetően.

–   Az óvintézkedések eredményeként jelentős korlátozásra került az emberek és a termékek szabad áramlása, a gyártók, beszállítók korlátozott mennyiségben és jelentősen hosszabb szállítási idő megadásával teljesítik megrendeléseinket.

–   Az Xcopy Kft. társadalmi és közösségi felelősséget érez, hogy minden óvintézkedést megtegyen a járvány terjedésében, ezért bizonyos szabályok betartásával munkatársaink kereskedelmi és szolgáltatói tevékenységét korlátoznunk kell.


Előzetesen kérjük Üzleti Partnereinket, hogy a jövőben előfordulható szállítási, szolgáltatási fennakadások, szerződéses kötelezettségeink késői vagy korlátozott teljesítése esetén megfelelő méltányossággal kezeljék az eseteket.

Az Xcopy Kft. munkatársai elkötelezettek és a legjobb tudásuk, lehetőségeik szerint mindent megtesznek szolgáltatásaink színvonalának fenntartásáért, valamint Üzleti Partnereinek elégedett kiszolgálása érdekében.

Budapest, 2020. március 12.

Üdvözlettel,

Hoffmann György
Ügyvezető